Feed on
Posts
Comments

Ben jij heet genoeg voor twee?

Hey
Wij zijn 2 Hete chickies en zijn gewoon lekker aan het rondneuzen! Maar als je wat boeiends te vertellen hebt……. Nou vertel dan :p, Wie weet boeit het ons wel.
Wie weet valt ons oog dan wel op jou en kunnen wij laten zien hoe heet wij zijn. Of durf je dat niet?
Kiss 2 hete chickies ( tssss)
 

Ben jij heet genoeg voor twee?
Wat mag ik voor jou doen?

Wat mag ik voor jou doen?

Wanneer ik met vriendinnen op stap ga dan spreken we vaak af, samen uit samen thuis. Dan laat ik mezelf ook niet versieren en daag ook zelf niemand uit. En wanneer ik dan alleen in bed lig dan heb ik spijt. Alleen uitgaan doe ik niet, dus ik zal op deze manier moeten gaan zoeken. In eerste instantie ga ik voor het plezier en genot, komt er meer van dan zien we toch wel verder?
 

Wat mag ik voor jou doen?
Hou jij van een wellness?

Hou jij van een wellness?

Hoi hoi, mijn naam is Jacqueline en ik ben op zoek naar een lieve man die met mij mee wil naar de sauna. Natuurlijk vooral om daar te gaan ontspannen maar ook om elkaar al wat op te winden voor hetgeen we later bij mij thuis af zullen gaan maken.Ben je geen groot fan van een sauna maar wel van een zwembad, dan sta ik daar ook zeker voor open. Wanneer we eerst maar energie kunnen gaan opdoen om daarna helemaal los te gaan. Xje

Hou jij van een wellness?