Feed on
Posts
Comments

Ben jij ook erg seksueel ingesteld?

Ik ben nu op een leeftijd dat ik toch echt een beetje om mezelf moet gaan denken. Altijd heb ik voor anderen klaargestaan en mezelf altijd tekort gedaan. Ik ben nog steeds vrijgezel na een paar relaties. Nu bevalt mij dat wel maar toch mis ik iets wat toch wel belangrijk is in mijn leven. Ik ben namelijk wel behoorlijk seksueel ingesteld en heb veel behoefte aan een man om mij heen in bed. Eigenlijk zoek ik een vriendschap… met iets meer. Ik sta voor heel veel open, kom je ontdekken voor wat allemaal?

Ben jij ook erg seksueel ingesteld?
Durf jij een leuke uitdaging aan te gaan?

Durf jij een leuke uitdaging aan te gaan?

Ik ben in alle eerlijkheid niet altijd een even makkelijke vrouw, ik ben namelijk nog al dominant van karakter. Iets wat ik meermaals te horen heb gekregen waardoor een eerdere relatie strandde. Ik zoek daarom doelbewust een man die daar tegen bestand is en ben ik er maar gelijk eerlijk over ook. Verder ben ik ook zorgzaam, humorvol, betrouwbaar, eerlijk, romantisch en lief hoor. Oh ja en ik heet Shelly haha. Ben benieuwd of ik een reactie ga krijgen, maar hoop het wel!

Durf jij een leuke uitdaging aan te gaan?