Feed on
Posts
Comments

Een goede meester

Een goede meester

Het is best spannend om te zien of ik reacties ga krijgen. Ik woon best wel afgelegen in Gilze maar toch hoop ik dat er een man is die zin heeft en de moeite voor mij neemt. Wat ik zoek is eigenlijk een meester die zin heeft om mij de beginselen van het zijn van een slavin bij te brengen. Ben jij dat en wil je snel met mij aan de slag, dan zul je zien dat ik graag en snel leer. Als je dit zelf wil ervaren neem dan even contact op . Ik zal heel eerlijk zijn dat ik nog niet alles weet. Toch denk ik dat als ik een goede meester weet te treffen dat ik dan wel snel een goede slavin zal worden.

Een goede meester
Een beetje apart is toch ook wel leuk?

Een beetje apart is toch ook wel leuk?

Soms schaam ik mij gewoon omdat ik niet hetzelfde ben als alle andere vrouwen, ik kan niet nachten lang opblijven of zomaar een feestje meepakken dat hou ik gewoon niet vol. Nu vraag jij jou af waarom, dat wil ik wel vertellen als wij een persoonlijk gesprek hebben.

Een beetje apart is toch ook wel leuk?
Wil jij iets bijzonders?

Wil jij iets bijzonders?

Niemand zou mij geloven wanneer ik zeg dat ik nog maagd ben, maar dit is toch echt zo.
Heb wel een vriendje gehad, maar die mocht vanwege zijn geloof nog niet verder gaan dan zoenen en knuffelen. Ben min of meer aan het lijntje gehouden en hij werd uitgehuwelijkt. Toch ben ik het vertrouwen in een man niet kwijt en zoek nu gewoon een leukerd, die met mij een seksrelatie aan wilt gaan.

Wil jij iets bijzonders?