Feed on
Posts
Comments

Ga jij ook voor alles er op en er aan?

Hoi,Mijn naam is Corrie, niet meer de jongste, maar dat wil nog niet zeggen dat ik de rest van mijn leven alleen hoef te blijven toch? Mijn man is helaas overleden en sta nu al een tijdje alleen in het leven. Ik kom niet op heel veel nieuwe plaatsen en ontmoet dus ook niet zo heel veel nieuwe mensen. Nu probeer ik via deze weg een leuke man te vinden voor een relatie met alles wat daar bij hoort, dus ook de intimiteit.Ben ik niet te oud voor jou en zie jij het wel zitten met mij dan hoor ik graag iets van je.Lieve groetjes Corrie.

Ga jij ook voor alles er op en er aan?
Wat spreken wij af?

Wat spreken wij af?

Het klinkt misschien wel heel gek, maar ik word altijd super gelukkig en blij van goede seks. Na een aantal hoogtepunten kan ik er voor langere tijd weer tegen. Al wil ik dit het liefst wel iedere dag ervaren. Mocht dit niet mogelijk zijn voor jou omdat je bijvoorbeeld in een relatie zit, dan komen we toch samen wel tot een compromis?

Wat spreken wij af?
Geef jij mij wat ik verlang?

Geef jij mij wat ik verlang?

Jong getrouwd en jong weer gescheiden, dat is eigenlijk in vogelvlucht mijn relatie en tevens seksverleden. Mijn ex man was mijn eerste en na de komst van onze tweeling konden we het samen niet meer zo goed vinden. Ik mis het niet om echt geclaimd te worden, maar mis zeker wel de intimiteit. Misschien herkent een leuke man die ook bij zichzelf en wil die ook eens met mij afspreken?

Geef jij mij wat ik verlang?