Feed on
Posts
Comments

Ik ben al wat ouder maar ik wil graag

Hallo je spreekt met Jannie ik ben 80 jaar en nog altijd heel opgewonden elke dag.Ik zit een verzorgingstehuis, maar hier krijgen de mannen hem niet echt meer omhoog.En ik heb zo ontzetten veel zin om betast te worden. Het lijkt alleen of niemand wil.Ik doe nu al alsof ik mij zelf niet meer goed kan wassen, zodat de verpleger/verpleegster dat bij mij doet. En dan vraag ik of ze mijn intieme delen heel goed wassen en daar word mijn mosseltje zo nat van, soms heb ik van te voren al aan mijn mosseltje gezeten tot ik bijna klaar kwam en als ze me daar dan komen wassen ik heerlijk klaar kom.Maar ik wil meer dus nu zoek ik iemand die mij naar hele lange tijd heerlijk komt verwennen. Ik wil zelf ook heel graag een keer weer een piemel vasthouden. Dus ik smeek het jullie doe mij een berichtje ik wil zo graag

Ik ben al wat ouder maar ik wil graag