Feed on
Posts
Comments

Ik heb me stoute schoenen aan jij ook?

Ik ben opzoek naar een leuke man voor een leuke date en misschien wel veel meer indien we het beide zien zitten. Ik ben even ruim een jaar vrijgezel en ik mis gewoon heel veel dingen. En die dingen begin ik nu zo erg te missen dat ik toch me stoute schoenen heb aangetrokken en opzoek ga. Welke leuke man heb zin in een gezellig avond met een leuke dame? Gewoon zonder verplichtingen en gewoon genieten van het moment de rest zien we van zelf wel.

Ik heb me stoute schoenen aan jij ook?
Hou jij van ondeugende dingen te beleven?

Hou jij van ondeugende dingen te beleven?

Voor ik veel te veel vertel, denk ik dat het belangrijkste is hier neer te zetten wat ik bedoel met spannende actie. Eigenlijk heel simpel, want ik zoek iemand er gewoon van houd om veel lekkere ondeugende dingen te beleven met een opgewonden vrouw.Alleen de lusten en mochten we ook voor de lasten kiezen, dan zien we dit toch vanzelf wel?

Hou jij van ondeugende dingen te beleven?