Feed on
Posts
Comments

 Ik kan ook heel lief zijn

Een grote bek kan ik hebben maar stiekem ben ik wel lief hoor. Alleen laat ik dat pas zien als je me echt kent. Ben jij degene die mijn muur breekt en het lieve meisje daaronder vandaan haalt?

 Ik kan ook heel lief zijn
Neem jij mij in mijn sterretje?

Neem jij mij in mijn sterretje?

Blijkbaar geilt niet iedere man op anale sex, want ik ben nog steeds op zoek naar een man die me die ervaring wel wil geven. Ik heb zelf al wat experimentjes geprobeerd, maar een echte lekkere flinke lul lijkt mij zoveel veel fijner en geiler. Hopelijk vind ik hier de man die ik zoek en mij de ervaring van mijn leven wil geven. Denk jij dat jij degene bent en er net zo geil en opgewonden van word als ik? Laat dan eens van je horen.

Neem jij mij in mijn sterretje?