Feed on
Posts
Comments

Ik wil zo graag genieten

Ik ben op veel te jonge leeftijd al weduwe geworden, we hadden nog zoveel op onze planning staan wat we nog wilden doen samen. Gelukkig heeft mijn man we wel héél goed verzorgd achter gelaten. En hoef ik me geen zorgen te maken voor de toekomst. Nu zoek ik een lieve man die mij gezelschap en liefde kan bieden, Ik wil graag samen leuke dingen ondernemen. Maar ook de spanning in een relatie wil ik graag opbouwen, want ik zit wat dat betreft ook nog lang niet achter de geraniums. Kan jij je hier in vinden en lijkt het jou leuk om samen wat leuks te gaan doen dan krijg ik graag een berichtje van jou en kunnen wij snel aan ons avontuur gaan beginnen.

Ik wil zo graag genieten
Ik wil lekker vreemd gaan!

Ik wil lekker vreemd gaan!

Leuk, spontaan en vlot zo kan je me wel beschrijven. Maar toch ben ik niet genoeg voor mijn vent, hij huppelt liever van poes naar poes en nu ben ik het echt beu. Kan niet zomaar een einde maken aan de relatie dan maar op deze manier.Ik wil wraak, wie helpt me? Er gebeurt niets wil alleen een lekkere beurt met een andere man. Als hij het mag ik toch ook?
 

Ik wil lekker vreemd gaan!