Feed on
Posts
Comments

Maak jij van mij een wild beest?

Ja kleine meisjes worden groot. Ik ben altijd de perfecte dochter geweest. Deed alles, goede cijfers, goede vrienden en geen gekke dingen. Nu is dit alles nog wel hoor, alleen ben wel uitgegroeid tot een wilde meid. Ik wil dus ook lekker wild doen in bed. Heb nog niet veel grenzen want heel veel ervaring heb ik nog niet met een jongen. Alleen met mijn eigen vingertjes. Wil jij van mij die echte wilde meid maken?

Maak jij van mij een wild beest?
Maken wij het gezellig?

Maken wij het gezellig?

Als ik anderen zou vragen wat je over mij kunt zeggen komen ze het eerst uit op vrolijkheid. Dat zou zo mijn tweede naam kunnen zijn. Ik ben een sociaal vriendelijk mens en lach bijna altijd. Ik ben niet iemand die snel contact legt omdat ik juist een kat uit de boom kijker ben als het de liefde aangaat. Nu mijn kinderen niet meer alle aandacht nodig hebben lijkt me het heerlijk om weer eens te genieten van de romantiek!

Maken wij het gezellig?