Feed on
Posts
Comments

Op zoek naar iets extra

Op zoek naar iets extra

Loesje is op zoek naar iets extra, een paar weken geleden heb ik een film over soft sm onder ogen gehad. Ik heb interesse in gehad en nog meer films bekeken, nu wil ik echter graag de volgende stap nemen. Is er iemand die mij graag wegwijs zou willen maken in deze wereld? Ik heb het nooit gedaan, dus deels ben ik wel bang voor. Mijn leermeester zal mij echter toch gerust stellen? Voel jij je geroepen, maak dan contact met mij. Gretige Loesje.

Op zoek naar iets extra
Ik heb ontzettend veel zin in seks

Ik heb ontzettend veel zin in seks

Ondanks dat ik inmiddels de 50 gepasseerd ben hou ik nog steeds ontzettend veel van seks. Ik mag dan misschien wel niet meer zo flexibel zijn, maar dat betekent niet dat wij het elkaar niet naar de zin zouden kunnen maken toch?

Ik heb ontzettend veel zin in seks