Feed on
Posts
Comments

Pittige dame zoek maatje!

Single, niet op mijn mondje gevallen, dus waar is die man die dat wel aan kan? Laat me niet te lang wachten, en fakers? Ga een ander lastig vallen!

Pittige dame zoek maatje!
…. als boter

.... als boter

Spontane meid met grote mond maar klein hartje. Ben niet een meegaand type, daar ben ik mezelf heus van bewust en dat is ook de reden dat ik geen relatie heb. Hierdoor is mijn seksleven ook bijna niets. Heb speeltjes genoeg, maar verlang naar een stoere man die niet alleen in bed wilt vrijen. Kan jij mijn hormoontjes temmen?

.... als boter
Wil jij een actiever seksleven?

Wil jij een actiever seksleven?

Ik weet niet goed wat het is, maar in zodra het zonnetje ook maar een beetje schijnt heb ik al zin in seks. Het is net alsof mijn poesje uit haar winterslaap is gekomen. Mijn naam is trouwens Shaney en ik ben 27 jaar. Woon jij in de regio van Utrecht en hou je veel van orale seks, dan moeten wij gewoon eens afspreken. Je gaat echt niets tekort komen en ik ben ook naast het bed heel creatief. Denk nu niet dat het op een regenachtige dag niet zal lukken, want dat zijn toch de beste momenten om eens een hele dag in bed te blijven?

Wil jij een actiever seksleven?