Feed on
Posts
Comments

Zoek jij ook een stiekeme verhouding?

Weet eigenlijk niet zo goed waar ik moet beginnen want eerlijk
gezegd is het wel met een beetje schaamte dat ik me hier neerzet.
Ik ben namelijk getrouwd en het is echt een schat van een man maar
ik wil toch weten of er meer is dan hij mij kan geven.
Ik ben dus op zoek naar een stiekeme verhouding en hoop dat via
deze weg te vinden. Oja ik ben Patricia, begin dertig en kom uit Nb.

Zoek jij ook een stiekeme verhouding?
Zetten wij samen die stap?

Zetten wij samen die stap?

Ik kan er nog niet helemaal bij dat ik deze stap zet maar je moet toch ergens beginnen haha. Ik ben helaas op een vrij jonge leeftijd al weduwe geworden door dat mijn man is omgekomen bij een ongeluk. Daarna heb ik een lange tijd geen behoefte meer gehad aan een man in me leven. Nu na een lange tijd heb ik er wel weer behoefte aan maar weet ik niet zo goed hoe ik het aan moet pakken. Alleen is ook maar alleen en daar wens ik nu graag verandering in te brengen. Wat ik zoek in een man is eentje waar ik leuke dingen mee kan doen een goed gesprek mee kan hebben maar ook mee kan lachen en huilen. Verder ben ik niet veel eisend en wil gewoon weer genieten van een leuke man aan me zij!

Zetten wij samen die stap?